Använd snygga planteringskärl till er trädgård

Planteringskärl och trädgårdskärl, de måste vara tåliga samt att det är ju även en fördel om de är snygga! Du kan hitta en hel del olika kärl att plantera i hos Cadabra Design. De har även stora, fina urnor. Bland annat har de detta;

  • Planteringskärl saturno fired earth
  • Planteringskärl wide antique
  • Planteringskärl wide dolomite
  • Utekruka vaso colosseo antique
  • Kruka på fot vaso coppa antique

Det är snyggt att ha olika blommor, växter och andra arrangemang i krukor ute. Dock är det ju så att så fort frosten kommer, så kan krukor spricka, om de inte tas in. Men så är inte fallet med de du hittar hos Cadabra Design. Det eftersom att de alla är tillverkade i frosttåligt stengods. Dessa kan därmed stå ute året om.

Snygga kärl att plantera i

Om du vill ha flera snygga planteringskärl och trädgårdskärl så ska du definitivt kolla in det sortiment som finns att hitta hos Cadabra Design. Alla deras modeller finns att hitta i tre olika färger. Du kan plantera vad för slags blommor och växter du vill i dessa kärl!

Cadabra Design är ledande i Skandinavien på stora, exklusiva planteringskärl och urnor. Storlekarna finns upp till 130 cm och 150kg.

Gör uteplatsen snyggare

Hos Cadabra Design kan du hitta en hel del annat att ha i din trädgård. Bland annat har de fina utemöbler som lyfter din uteplats en hel del. Bland annat finns det trädgårdsmöbler i teak så väl som det finns trädgårdsmöbler smide. Sedan har de även en hel del andra snygga produkter. Kolla gärna in deras hemsida!