Känner du dig stressad och har behov av en KBT psyklog i Stockholm?

Är det så att du känner dig stressad, mår dåligt och bor i Stockholm? Kanske du känner att det är dags att ta tag i den stress du känner och då kan det vara bra att gå till en KBT psykolog i Stockholm . När man känner stress eller mått psykiskt dåligt och har gjort det ett tag så kan det vara svårt att på egen hand återhämta sig på allra bästa sätt. Ofta bygger man själv på sin stress eller sitt psykiska mående på ett negativ sätt. 

Det är då bättre att få professionell hjälp med att hantera det. Det är vad ett eller flera terapisamtal går ut på. Det du får göra är att prata med en terapeut, som genom samtal, KBT och mindfulness kan hjälpa dig med din dåliga psykiska ohälsa. Om man påverkas av till exempel stress under en längre tid så kan det leda till utmattningssyndrom eller andra tillstånd.

Hantering av psykisk ohälsa finns i Stockholm

Du som känner att du redan hamnat i utmattning, har andra stressrelaterade sjukdomar eller mår psykiskt dåligt, då kan du ha stort behov av att just gå till en KBT psyklog i Stockholm. Det för att du ska kunna återhämta dig och må bättre i vardagen. Det kan vara svårt att på egen hand komma ut från den psykiska ohälsa man känner. Med ett terapisamtal får du lära dig en mängd olika tekniker, så som avspänning, andning, tankesätt med mera. 

​​​​Dessa tekniker kan du även använda dig av hemma så fort du känner av situationer där ditt psykiska mående påverkas negativt. Du får även lära dig att känna igen signalerna innan tankarna kommer eller när stressen är på väg till exempel, så att du snabbt kan motverka dem igen. Med et samtal hos en psykolog kan du få förståelse för varför du känner dig som du känner och hur du på bästa sätt motverkar det och vad du kan göra för ​​​​att få en bättre hälsa.