Ljudabsorbenter för en lugnare inomhusmiljö

ljudabsorbenterHöga ljudnivåer är väldigt vanligt inom de flesta verksamheter i dagens samhälle, även i hemmet kan ljudnivån ligga långt över vad som anses vara behagligt för det mänskliga örat. Då är det väldigt viktigt att man gör något för att sänka denna för att skapa en behagligare och tystare miljö inomhus. Något som då är perfekt att använda sig av är ljudabsorbenter som du smidigt kan montera i tak eller på väggarna, du kan enkelt montera upp dessa på egen hand utan att behöva anlita professionell hjälp och med ett snabbt dagsarbete ha skapat en mycket mer trivsam miljö hemma eller på arbetet. Hos Foam Team Sweden så har man utvecklat effektiva och snyggt designade ljudabsorbenter som diskret kommer att sänka ljudnivån drastiskt och göra er vardag lugnare och skönare.

Ljudabsorbent i skolverksamhet.

När barn vistas tillsammans i skolan, på förskolan eller kanske i gymnastiksalar så blir ljudvolymen ofta väldigt hög, något som är självklart då barn ska höras, skratta och ha roligt. Dock kan det påverka örat och hörseln mycket negativt då för höga ljudvolymer kan orsaka tinnitus, migrän och andra problem. Därför är ljudabsorbenten från Foam Team Sweden det perfekta alternativet för er som vill skapa en bättre miljö för såväl barn som personal.

Buller och höga ljudvolymer ska man alltid ta på allvar och därför är det perfekt att du smidigt och enkelt kan beställa ljudskärmar från Foam Team och sedan montera upp dem själv direkt vid leverans. För att få inspiration till hur ni kan montera era ljudskärmar i de lokaler som ni ansvarar för eller kanske smidigt få in dem i hemmet kan du surfa in på deras hemsida www.foamteam.eu för att se bildgalleri och där kan ni också göra er beställning direkt på hemsidan för att få leverans hem till er inom kort.